VILKÅR OG BETINGELSER

1. GENERELT

Disse Handelsbetingelser (”Handelsbetingelserne”) gælder når du som privatperson handler på www.odenista.dk og dertil relaterede websider (”Webstedet”).

2. BESTILLING OG AFTALE

Du accepterer disse Handelsbetingelser i forbindelse med, at du afgiver din bestilling på Webstedet eller i visse tilfælde pr. telefon eller mail gennem vores kundeservice. For at kunne gennemføre et køb, skal den totale bestillingssum være mindst 50 kr. Du skal også være over 16 år og have ret til at indgå aftale i henhold til gældende lov, f.eks. ikke være under værgemål.

Når du har afsluttet dit køb, sender vi automatisk en bekræftelse på, at vi har modtaget din bestilling. En bindende aftale indgås dog først, når vi sender en leveringsbekræftelse til den e-mailadresse, som du oplyste i forbindelse med købet.

Vi kan være nødsaget til at afvise en bestilling, hvis du har angivet forkerte oplysninger til os i kassen, hvis vi har mistanke om forsøg på bedrageri, eller hvis bestillingen ikke kan gennemføres, fordi det bestilte produkt er udgået på vores lager. I sådanne tilfælde vil vi give dig besked hurtigst muligt.


3. PERSONLIGE OPLYSNINGER

Odenista Odense er ansvarlig for personlige oplysninger og ansvarlig for behandlingen af dine personlige oplysninger, når du besøger Webstedet og gennemfører et køb hos os. Du kan finde alle oplysninger om, hvordan Jonna Jensen håndterer dine personlige oplysninger, dine rettigheder og hvordan du kan udøve dem i vores Integritetspolicy.

4. PRISER OG PRODUKTINFORMATION

Prisen for varer på Webstedet er angivet inklusive moms. Odenista Odense anvender afrunding til hele kroner i forbindelse med betaling. Priserne inkluderer ikke betalings- og fragtafgifter. Gebyr til fragt og betaling lægges altså til separat, hvis intet andet er tydeligt angivet på Webstedet.

Vi stræber altid efter at få vist vores produkter på en så korrekt måde som muligt. Det inkluderer eksempelvis farvegengivelse eller mål. Al billedinformation skal ses som illustrationer, og vi kan ikke garantere, at de gengiver produkternes præcise udseende. Farvegengivelsen kan variere afhængig af din enhed eller skærm. Målene, der vises på tøjet hos Odenista Odense, er ca.-mål og giver dig retningslinjer om, hvilken størrelse, der passer bedst til dig.

Hvis der er fejl i prisen eller informationerne om et produkt, der angives på Webstedet, og du har indset det eller burde have indset det, vil prisen eller informationerne ikke gælde for købet. I sådanne tilfælde vil vi kontakte dig hurtigst muligt.


5. BETALING

Du kan betale for dit køb hos Odenista Odense i henhold til nedenstående betalingsmetode.

Kortbetaling

Odenista Odense bruger en betalingsformidling leveret af Avarda. Avarda er ansvarlig for fuld sikkerhed, når du bruger deres betalingstjeneste. Under købet krypteres informationerne, så ingen uautoriseret person kan få adgang til dem. Du kan betale med Visa og Mastercard. Odenista Odense opkræver ikke noget ekstra gebyr, når du bruger denne betalingsform. Ved betaling med kreditkort gælder vores prisgaranti for leverancer i Danmark. En kontrol gennemføres, så kortoplysningerne stemmer samt at der er dækning for købet.

Når du betaler med kreditkort, trækkes pengene straks, når du har gennemført din ordre. Hvis du afventer en refusion, kan det tage 2-5 arbejdsdage, før en tilbagebetaling foretages til dit betalingskort, efter at sagen er afsluttet hos Odenista Odense. Dette er for at gøre det muligt for alle parter, herunder banken, at gennemføre transaktionen.

Paypal

Når du vælger betalingsmetode Paypal ved kassen, sker betalingen direkte via Paypal. Når den indkommende betaling er modtaget af Odenista Odense, sendes leveringen til dig. Jonna Jensen opkræver ikke noget ekstra gebyr, når du bruger denne betalingsform. Vi gør opmærksom på at du ikke er dækket af indsigelsesordningen ved denne betalingsform.

6. RABATTER OG TILBUD

For at kunne udnytte en rabatkode kræves det, at du logger ind på din konto hos Odenista Odense. Bemærk, at rabatkoderne skal angives nøjagtigt, som de vises. Prisen justeres i henhold til den rabat, som er knyttet til den specifikke rabatkode. Gyldighedsperiode samt vilkår angives i forbindelse med rabatkoden. Rabatten gælder ved et enkelt køb og kan ikke overføres til bytning eller fremtidige bestillinger. Det gælder også for midlertidige tilbud, hvor prisen kun gælder i en bestemt periode eller dag. Hvis rabatten ikke fratrækkes korrekt i forbindelse med dit køb, bedes du kontakte os, inden du afslutter din bestilling. Det er ikke muligt at kombinere forskellige rabatkoder med hinanden eller i forbindelse med brug af gavekort.


7. LEVERING

Din bestilling leveres til dig med det leveringsalternativ, du vælger i kassen. Du betaler et gebyr afhængig af, hvilket leveringsalternativ du vælger. Du kan finde oplysninger om dine alternativer på Webstedet og i kassen. Du kan altid finde opdaterede oplysninger om de leveringsalternativer, vi tilbyder her.

Leveringstid

Den forventede leveringstid angives på Webstedet og i leveringsbekræftelsen og kan variere, afhængig af hvilket leveringsalternativ du vælger, men vi leverer normalt inden for 7-12 hverdage, fra det tidspunkt, du afgav din ordre. Vi stræber altid efter at levere din bestilling inden for de anslåede antal hverdage for levering, der angives på Webstedet og i din leveringsbekræftelse. Bemærk, at tiden for levering kan variere, afhængig af hvor du bor, og hvilket leveringsalternativ du vælger, samt hvilken tidspunkt i sæsonen du afgiver din bestilling.

Leveringsmetode

Når din ordre afsendes fra vores lager, får du en leveringsbekræftelse med komplette oplysninger, hvor du kan følge din bestilling. Afhængig af pakkens størrelse sendes den enten som et brev eller en pakke. Et brev uddeles om muligt først til din postkasse, ellers til nærmeste udleveringssted. Pakker sendes direkte til udleveringssted, hvor de ligger i 14 dage. Du modtager altid en mail, advis eller sms med besked om din bestilling. I forbindelse med de fragtmetoder, hvor der kræves id, bedes du fremvise gyldig legitimation ved afhentning af pakken. Bemærk, at der kan forekomme nogle afvigelser, afhængig af hvor du bor. Du kan finde flere oplysninger om, hvad der gælder omkring vores leveringsalternativer her.

Uafhentet pakke

Hvis du ikke har hentet din pakke inden for de angivne dage hvor pakken ligger på udleveringsstedet, vil vi debitere et gebyr. Gebyret dækker de omkostninger, der er opstået i forbindelse med dit køb p.t. 50 kr. Hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret, bedes du først meddele os det, da en uafhentet pakke ikke betragtes som benyttelse af fortrydelsesretten.

8. Fair Use Policy

Vores Fair Use Policy er oprettet af miljøhensyn og for, at vi skal kunne fortsætte med at tilbyde konkurrencedygtige priser og service til vores kunder. Da et meget lille antal kunder bestiller og returnerer bemærkelsesværdigt store mængder varer, har vi oprettet en policy, hvor vi forbeholder os retten til at nægte disse kunder retten til at indgå yderligere aftaler med os. Vi kan derfor få brug for at lukke din konto og/eller begrænse dine betalingsmetoder hos os, hvis vi bliver opmærksomme på en systematisk afvigende købeadfærd: f.eks. ved køb og returnering af større mængder varer, hvor der er grund til at formode, at bestillingen ikke er afgivet med en ægte intension om at gennemføre købet, eller hvis der er mistanke om misbrug i forbindelse med returnering. Som i andre tilfælde gælder det, at en bindende aftale først indgås, når vi sender en leveringsbekræftelse til den e-mailadresse, som du oplyste i forbindelse med købet. Policyen hindrer dig kun i at indgå en ny aftale med os, og påvirker ikke dine rettigheder i forbindelse med allerede bindende køb.

9. OM DISSE HANDELSBETINGELSER

Disse Handelsbetingelser skal tolkes og tilpasses i henhold til dansk lov. Vi har ret til at ændre disse Handelsbetingelser, men de Handelsbetingelser, du godkendte ved dit køb, gælder altid for det køb. Alle ændringer vil fremgå af den senest offentliggjorte version af Handelsbetingelserne på Webstedet. Ændringerne træder i kraft fra det tidspunkt, du har accepteret Handelsbetingelserne, det vil sige i forbindelse med, at du gennemfører et nyt køb på Webstedet.

10. LOVVALG

Når du gennemfører dit køb, vil et faktureringsudtog inklusive 'Odenista Odense' og landekoden såsom 'HK', 'Ireland' osv. blive vist på betalingssiden og/eller dit kortudtog.
Alle køb vil blive behandlet af vores respektive enhed i det tilsvarende land som angivet af landekoden i faktureringsoversigten og er underlagt den lokale lovgivning.